Nem talál jó autóárat? Próbálja ki ezt!

Nem talál jó autóárat? Próbálja ki ezt!

 

A következő új vagy használt járművét keresi? Hasznos információkra van szüksége, hogy az élményt szórakoztatóvá és egyszerűvé tegye? Akkor a legjobb cikket olvassa, mert a szakértők összeállítottak egy listát hasznos módszerekről, amelyekkel megkönnyítheti az autóvásárlást! Olvasson tovább, hogy mindent megtudjon a könnyebb autóvásárlásról.

Készítsen kívánságlistát azokról az autókról, amelyek érdeklik. Sok autót látott már a reklámokban és az utakon. Könnyen össze kell állítania egy szilárd listát azokról a járművekről, amelyek megfelelnek a stílusának. Hozzáadhat néhány olyan álomautót, amelyek kívülinek tűnnek az Ön hatókörén; legyen azonban reális azzal kapcsolatban, hogy mit engedhet meg magának.

Ha új autót vásárol, érdemes otthon hagynia a gyerekeit. Lehet, hogy jól éreznék magukat egy-két tesztvezetésen, de a végén általában unatkozni fognak.
Még azelőtt számolja ki, hogy mennyit engedhet meg magának az autó törlesztőrészletére, mielőtt odamegy.Induljon el egy határozott összeggel, és ne hagyja magát megingatni attól, amit az eladó mond.

 

Értse meg a finanszírozási irodát. A legtöbb márkakereskedés a pénz nagy részét a finanszírozási irodában keresi. A kamatlábat, a kiterjesztett garanciákat és egyéb kiegészítőket mind felárral adják el, ha már ott van. Értse meg ezt, és körültekintően válassza ki az ilyen opciókat. A legtöbbre az átlagos autótulajdonosnak nincs szüksége.

Vásárlás előtt ellenőrizze a jármű általános fogyasztói értékelését. A fogyasztói jelentésekben az a nagyszerű, hogy nagyon könnyen megmentheti magát egy rossz vásárlástól. Ezekből a jelentésekből megtudhatja, hogy mekkora javítási költségekre kell számítania, és hogy a jármű átlagosan mennyi ideig tart.

Beszéljen az autókereskedővel a visszavételi politikájáról. Esetleg még azt is érdemes írásban kérni, hogy a politikát írásba foglalják. Még akkor is, ha már kipróbálta az autót, és minden rendben lévőnek tűnik, soha nem tudhatja, mi történhet még aznap vagy azon a héten. Fontos, hogy tudja, mi a kereskedő politikája a visszaszolgáltatással kapcsolatban, arra az esetre, ha valami történne.

Amikor minősített használt járművet vásárol, próbálja meg kideríteni, hogy mi a visszavételi politika, vagy egyáltalán létezik-e ilyen. Ha van ilyen, győződjön meg róla, hogy tisztában van azzal, hogy mennyi ideig tart, és hogy a jármű forgalmi adójával együtt visszatérítik-e Önnek a regisztrációs és a forgalmi engedély díját.

Minden kereskedő más és más. Bár az autóértékesítők arról ismertek, hogy nagy nyomást gyakorolnak rájuk, ezek a módszerek egyre kevésbé hatékonyak. Gyengédebb megközelítést alkalmaznak azok a kereskedők, akik azt szeretnék, hogy Ön többször is vásároljon tőlük. Ha tolakodó eladóval találja magát, ne féljen elsétálni. Vannak nagyon különböző stílusú eladók, akik közül választania kell.

Amikor autóvásárlásra készül, legyen az új vagy régi autó, mindenképpen tegyen vele egy tesztvezetést. Meg kell éreznie az autóját, hogy lássa, el tudja-e képzelni magát nap mint nap vezetni, így ezt a lépést nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Most már úgy kell vásárolnia, mint egy profi. A járművásárlás sokkal szórakoztatóbb lesz most, hogy tudja, mit kell keresnie. A kemény munkája meg fogja hálálni magát.