Kiváló iPhone tippek, amelyek egyszerűek és bárki használhatja őket

Kiváló iPhone tippek, amelyek egyszerűek és bárki használhatja őket

 

Az új technológiával együtt jár az új készségek elsajátításának lehetősége és szükségessége. Egy iPhone sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teheti az életedet, de csak akkor, ha tudod, hogyan kell használni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet és tanácsot, amelyek segítenek abban, hogy az iPhone mestere legyél.

Rengeteg zenét tölthetsz fel az iphone-odra, és egész nap dallamokkal jamelhetsz. Kerüld el, hogy a zenelejátszót és a telefont is magaddal vidd az edzőterembe, és csak az iphone-t vidd magaddal. Több órányi zenét tölthetsz fel a telefonodra, és könnyedén ki tudod váltogatni a különböző dalokat, ami megkönnyítheti a kedvenc zenéid élvezetét.

Ne töltsön túl sok alkalmazást az iphone-ra. Sok jól átgondolt alkalmazás van, amelyek kellemesebbé tehetik az életét, és segíthetnek a dolgok elvégzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amely a virtuális hely pazarlása, és később csak törölni kell.

Teljesen elárasztják az iPhone-jára érkező állandó értesítések? Könnyen le fogod tudni tiltani őket. Kezdje a "Beállítások" feliratú gomb kiválasztásával. Ha ott van, nyomja meg az értesítések sávját. Tekintse át az ezen a címen található alkalmazásokat. Bármelyiket eltávolíthatja, amelyet szeretne. Ezzel meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát is.

Ha nincs korlátlan szöveges üzenetküldési lehetőség a telefoncsomagjában, akkor vigyáznia kell, hogy mennyi üzenetet küld. Menjen a Beállítások és az Üzenet menüpontba, és kapcsolja be a karakterszámlálást. Egy szöveges üzenet körülbelül 160 karaktere után az üzenet két szövegre válik szét. Ez segíthet elkerülni, hogy véletlenül több üzenetet küldjön.

Egy weboldal linkjét vagy egy képet kell elküldenie egy barátjának? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsorát, és máris elküldheti ezt a linket e-mailben. Küldjön e-mailt magának, ha egy adott linket egy másik eszközön szeretne elérni.

Ha egy alkalmazásban dolgozik, és vissza szeretne térni egy korábban használt alkalmazáshoz, használja ki az alkalmazásváltó előnyeit. Az alkalmazásváltó a home gomb kétszeri megérintésével érhető el. Láthatja az összes nemrég megnyitott alkalmazást, és könnyen válthat egyikről a másikra.

Mindenki használja az iPhone-ját fényképezésre. A képek elkészítése után nehéz lehet a képek között válogatni. Az iPhone album funkciójának használatával könnyedén megtalálhatja és rendszerezheti a fényképeit. Így sokkal gyorsabban megtalálhat egy adott képet.

Zárd le a képernyőt, ha szükséges. Ha úgy tűnik, hogy az iphone-od nehezen tudja eldönteni, hogy fel vagy le van-e kapcsolva, próbáld meg lezárni a képernyődet. Az állandó váltás a magas- és a fekvő formátum között eléggé frusztrálóvá válhat. Ha belépsz a beállításokba, vagy néha csak a képernyő alján ellenőrzöd, lezárhatod a telefon képernyőjét az egyik vagy a másik oldalra.

Remek tipp az iphone használatához, hogy vásároljon valamilyen alkalmazást, amely segít megtalálni a tartózkodási helyéhez közeli éttermeket. Valójában van olyan alkalmazás, amely véletlenszerűen hoz fel egy éttermet aszerint, hogy mit adsz meg, például mexikói ételeket, olaszokat vagy bármit, amit szeretnél.

Egy jó tipp, ha új az iphone használatában, hogy megismerje a beépített videofelvevőt. Sokan nem is tudják, hogy az iphone képes videót rögzíteni, ami elég szomorú. Sok felhasználó által a youtube-on beküldött videó egyenesen valakinek az iphone-járól származik.
Ha vizes lesz az iPhone, ne próbálja meg hajszárítóval megmenteni. Ezzel csak tovább nyomja a nedvességet a készülékbe. Ezzel valójában nagyobb kárt tehetsz a telefonodban, mivel a víz rövidre zárhatja a mélyebb áramköröket.

Ha ismerősei nem iPhone-t használnak, akkor a 160 karakternél hosszabb szöveges üzenetek fogadása miatt díjakat számíthatnak fel. Lépjen be a telefon beállításaiba, majd válassza az Üzenetek képernyőt. Végül kapcsolja be a karakterszámlálást. Ez megjeleníti a szöveges üzenet koppintása közben felhasznált karakterek számát. Ez lehetővé teszi, hogy barátai további díjak felszámítása nélkül kommunikálhassanak Önnel.

Tüntesse el gyorsan a javasolt szavak dobozát az iPhone-ján! Az iPhone képernyőjének bármelyik pontjára koppintva megszabadulhatsz a javaslatok dobozától. Nem kell megérinteni a minden szó után megjelenő x-et.

Az írásjel- és az ábécé-billentyűk között váltogatnod kell, és szeretnéd tudni, hogyan teheted ezt sokkal gyorsabban. Nyomja meg a ?123 billentyűt, de ne engedje el az ujját, amikor megjelenik a tényleges írásjelkiosztás. Csúsztassa az ujját a vesszőbillentyűre, engedje el, és automatikusan megjelenik az ABC elrendezés.

Fél, hogy elveszíti értékes iPhone készülékét? Az iCloud beállítása után beállíthatja a beállításait, hogy engedélyezze a "Telefonom keresését"; egy másik lehetőség a "Telefonom keresése" alkalmazás letöltése. Ha eltűnik a telefonja, az alkalmazással távolról lezárhatja a telefont, riasztást adhat le, vagy akár a memóriáját is törölheti.

Az iPhone csodálatos arra, hogy könnyedén elküldhesse a fényképeket az összes barátjának és családtagjának. Ezt kétféleképpen teheti meg. Az egyik módja a kép elmentése és csatolt formában történő hozzáadása egy üzenethez vagy e-mailhez. A másik mód a kép feltöltése közvetlenül a Facebookra.

Néha az iPhone-odat megzavarja, hogy milyen helyzetben tartod, és újra és újra váltogatja a képet a magas- és a fekvő helyzetből a fekvőbe. Nem kell pozíciót váltania, hogy ellensúlyozza ezt a problémát. Az iPhone-odat egyszerűen rögzítheted a kizárólag portré módba. Csak nyisd meg a Kezdőlap menüt, és balról jobbra húzd át a legutóbbi alkalmazások listáját. Ezzel eljutsz a zenevezérlőkhöz, de a lista utolsó ikonja a képernyő tájolásának zárolása.

Ahogy a cikk bevezetőjében is elhangzott, az iPhone birtoklása jobbá teheti a mindennapjait, ha tudja, hogyan használja ki a lehető legjobban a lehetőségeit. Használja a fenti cikkben található tanácsokat és tippeket, hogy a legtöbbet hozhassa ki iPhone készülékéből.

 

etetőszék, babafészek, adamo hinta, aranyhaj , sport babakocsi, babakocsi, e53 bmw

 

1. etetőszék

2. babafészek

3. adamo hinta

4. aranyhaj

5. sport babakocsi

6. babakocsi

7. e53 bmw

etetőszék, babafészek, adamo hinta, aranyhaj , sport babakocsi, babakocsi, e53 bmw