Ne tegye a pillanat hevében a vásárlásokat, amikor online vásárol

Ne tegye a pillanat hevében a vásárlásokat, amikor online vásárol

 

Ön is online vásárol? Ha igen, akkor valószínűleg már ismer néhány tippet és trükköt arra vonatkozóan, hogyan lehet pénzt megtakarítani vásárlás közben. Valószínűleg azonban nem tud mindent, amit tudnia kell. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy szakértő , olvasson tovább, mert talál néhány kiváló online vásárlási tanácsot, amely segítségére lesz vásárlás közben.

Amikor a legjobb árat keresi egy nagy értékű árucikkhez, mindenképpen ellenőrizze a bolt értékeléseit, hogy más vásárlóknak jó tapasztalatai voltak-e velük. Az is jó ötlet, hogy ellenőrizze őket. Biztos akar lenni abban, hogy az üzlet törvényes és értékeli Önt, mint ügyfelet.

Ha ruhát vagy cipőt vásárol online, mindig ellenőrizze az oldal visszaküldési szabályzatát. Mivel a méret megítélése puszta becsléssel nehéz lehet, győződjön meg róla, hogy visszaküldheti vagy kicserélheti a terméket, ha az nem illik rá. Ellenkező esetben használjon mérőszalagot és táblázatot a pontos méret meghatározásához az adott származási országban, ahonnan vásárol.

Nézze meg az eBay-t. Még mindig a legjobb és legelismertebb aukciós oldal, az eBay több ezerféle terméket kínál. Még akkor is, ha valami csúcskategóriás terméket szeretne, adjon egy esélyt az eBay-nek, mielőtt feleslegesen teljes árat fizetne. Talán még böngészni is érdemes, hogy megnézze, milyen termékek tetszenek, amelyeket nem gondolta volna, hogy keresni fog.

Online vásárláskor mindig mentse el vagy nyomtassa ki a megrendelés visszaigazolásának egy példányát. Ha nincs nyomtatója, akkor ezt az oldalt akár könyvjelzővel is megjelölheti. Ha valami történne, hasznos lesz, ha megvan a rendelés száma, a termék leírása, az Ön neve és a fizetési adatok.

Az online vásárlásban az a nagyszerű, hogy különböző oldalakat ellenőrizhet, mielőtt elkötelezné magát egy adott vásárlás mellett. Így összehasonlíthatja a különböző online kiskereskedők árait. Előfordulhat, hogy valami, ami nem az Ön árkategóriájába tartozik, sokkal kedvezőbb egy másik weboldalon.

Ha sokat vásárol egy bizonyos online kereskedőtől, érdemes elgondolkodnia azon, hogy regisztráljon nála. Ezzel pénzt és időt takaríthat meg, amikor készen áll a pénztárhoz. Csak győződjön meg róla, hogy bejelölte azt az opciót, amely lehetővé teszi, hogy e-maileket kapjon. Ez általában a regisztrációs folyamat során egy lehetőség. Egy fiókkal sokkal jobban nyomon követheti a megrendeléseit és a visszaküldéseket is, mintha nem lenne.

A boltban történő vásárlás nem csak a termék árával jár - a manapság magas benzinköltségek mellett a boltba és vissza vezetéssel járó költségek, nem is beszélve az autó elhasználódásáról, meghaladhatják a megvásárolni kívánt termék árát! Az online vásárlás sokak számára a vásárlás sokkal olcsóbb formája.

Tegye könyvjelzőbe kedvenc online kiskereskedőit a böngészőjében. Válassza ki a legjobb oldalakat a kínálatból. A kedvenc kupon- vagy ajánlatoldalait, amelyeket online vásárláskor megnéz, szintén könyvjelzővel láthatja el. Ha így tesz, egyszerű dolga van, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat a megbízható kiskereskedőktől.

Tegyen jelszót okostelefonjára és táblagépeire. Sokan nem veszik észre, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük tárolja a hitelkártyaadataikat a telefonon. Ha ellopják az okostelefonját vagy a táblagépét, a tolvajok láthatják a személyes adatait és a hitelkártyaadatokat. Azzal, hogy jelszót helyez el a készülékén, segíthet megvédeni magát.

Próbálja ki az online vásárlást, mielőtt offline vásárolna valamit. Ez egy remek ötlet, mert előfordulhat, hogy valahol kint van, és meglát valamit, amit szeretne, miközben online sokkal kevesebb pénzt költhet. Ha először online nézelődik, pénzt és utazást spórolhat meg, ezért mindig próbálja ki, mielőtt offline vásárolna.

Az online vásárláskor mindig gondoskodjon a biztonságról. Mivel valószínűleg hitelkártyával fizet, nem szeretné, ha a hitelkártyája száma rossz kezekbe kerülne. Ezt a kockázatot minimalizálhatja, ha biztosítja, hogy bármelyik weboldal, amelyen vásárol, https:// és nem http:// kezdődik. Ezenkívül soha ne küldjön személyes adatokat e-mailben.

A szezon vége nagyszerű időszak az online vásárlási ajánlatok számára. Minden üzletben, legyen szó akár sétálós, akár online üzletről, vannak a szezonból megmaradt termékek, amelyeket leárazva és akciózva kínálnak, hogy helyet csináljanak a következő szezon termékeinek. Emiatt az eladók jelentősen csökkentik az áraikat.

Függetlenül attól, hogy korábban mennyi ismeretet tudott az online vásárlásról, valószínűleg tanult valamit az online vásárlásról ebből a cikkből. Az online vásárlás során a tudás valóban hatalom. Minél tájékozottabb, annál több pénzt takaríthat meg. Ebből a pénzből kifizetheti a fontos számlákat, elmehet egy kellemes nyaralásra, vagy többet vásárolhat.

ülésmagasító, szoptatós párna, gyerekülés, kenguru, pelenkázó táska, sarokszekrény, pihenőszék, bébi taxi , bababolt

 

1. ülésmagasító

2. szoptatós párna

3. gyerekülés

4. kenguru

5. pelenkázó táska

6. sarokszekrény

7. pihenőszék

8. bébi taxi

9. bababolt

ülésmagasító, szoptatós párna, gyerekülés, kenguru, pelenkázó táska, sarokszekrény, pihenőszék, bébi taxi , bababolt