Laptopok 1x1: Mit kell keresni vásárláskor?

Laptopok 1x1: Mit kell keresni vásárláskor?

 

Amikor az emberek új számítógépet szeretnének vásárolni, nem csoda, hogy a laptopok felé fordulnak. Elvégre az ember bárhová magával vihet egyet. De mindenkinek mások az igényei egy laptop esetében, ezért olyan fontos, hogy először elvégezze a házi feladatát. Az alábbi tanácsok remek kiindulópontot jelentenek.

Lépjen fel a különböző laptopmárkák levelezőlistájára. Így csak bennfenteseknek járó kedvezményekhez és kuponkódokhoz juthat. Amikor új laptopot vásárol, lehet, hogy éppen olyan kupont kap, amire szüksége van a vásárláshoz. Néha egy jó kupon segíthet a döntésben.

Vegye figyelembe az online értékeléseket, amikor laptopot szeretne vásárolni online. Bár a véleményeket nem szabad elhamarkodottan venni, segíthetnek megítélni, hogy a kívánt modellt érdemes-e megvásárolni. Sokszor ezek a vélemények fontos információkat tartalmaznak arról, hogy mennyire jó vagy rossz egy modell, és milyenek voltak a tapasztalataik. Ez sok frusztrációt és pénzt takaríthat meg Önnek, ha tudja, mit kell megvennie vagy elkerülnie.

Vegye figyelembe az akkumulátor élettartamát, amikor laptopot vásárol. Ez különösen akkor fontos, ha sokat kell utaznia autóval vagy repülőn. Nézze meg, hogy a leendő számítógép akkumulátora mennyi ideig bírja. Legyen azonban óvatos, mivel sok gyártó feltünteti az akkumulátor használati idejét, de az lehet, hogy a legalacsonyabb fokozaton van. Próbálja meg kideríteni az akkumulátor normál üzemidejét, ha minden energiaellátási módban használja.

Gondoljon a megvásárolni kívánt laptop billentyűzetére. Kényelmes? A legtöbb laptop lehetővé teszi egy másik billentyűzet csatlakoztatását, ha úgy dönt, de próbáljon meg olyan laptopot szerezni, amelynek billentyűzete azonnal kényelmes lesz. Érzékelje például, milyen közel vannak egymáshoz a billentyűk.

A laptopok egyik legfontosabb szempontja az akkumulátor élettartama. Bár nem biztos, hogy sokat fog utazni a laptoppal, valószínűleg nem akarja mindig újratölteni a gépet, ha mégis megteszi. Győződjön meg róla, hogy az akkumulátor 4-5 órát bírja a konnektortól távol.

Ha online rendel laptopot, győződjön meg róla, hogy utasításokat hagyott a kézbesítő sofőrnek. Ha nem lesz otthon, nem akarja, hogy a laptopja csak úgy ott álljon a verandán, hogy bárki bejöjjön és ellopja. Azt is megmondhatja a szállítónak, hogy a csomagot alá kell írnia.

Mielőtt 17 hüvelykes laptopot vásárolna, gondolja át, milyen gyakran fog vele utazni. Az ilyen méretű laptopok nagyok, nehezek, és nehéz lehet velük utazni. Lehet, hogy jobban jár, ha inkább egy 13 vagy 15 hüvelykes képernyőt választ. Szükség esetén bármikor dokkolhatja a laptopot, és csatlakoztathat egy nagyobb külső képernyőt.

Ne hagyja magát összezavarni, amikor a netbookokról van szó. Az emberek gyakran azt gondolják, hogy a netbookok valójában csak kisebb laptopok, pedig ez egyszerűen nem így van. A netbookok kényelmes, könnyű eszközök a webes szörfözéshez és az e-mailek ellenőrzéséhez, de nincs meg bennük a valódi feldolgozási teljesítmény, mint egy igazi laptopban. Ne vásároljon netbookot, ha laptopra van szüksége.

Tesztelje az egeret és a billentyűzetet kényelem és funkcionalitás szempontjából. Biztos akar lenni abban, hogy a keze kényelmesen érzi magát ezeknek az eszközöknek a használatában. Tesztelje az egér érintőfelületét, hogy megbizonyosodjon róla, jól reagál-e az érintésre. Ha a laptopot otthon is használni kívánja, bármikor hozzáadhat egy egeret vagy billentyűzetet. Tegye, ha azt tervezi, hogy útközben használja, akkor a csatlakoztatott eszközökre kell hagyatkoznia.
A laptop vezeték nélküli internetkapcsolattal kapcsolatos problémáinak elhárításához, ha a dolgok nem működnek elsőre, nézze meg, hogy a számítógép milyen kapcsolatot választott. Előfordul, hogy a laptop olyan kapcsolatot választ, amely biztosított, vagy amely már nem aktív abban az otthonában, kávézóban vagy irodában, ahol dolgozik. Győződjön meg róla, hogy a kapcsolat a megfelelő.

Miközben vásárol, figyelje meg, hogy a laptop milyen operációs rendszerrel rendelkezik. Ha például a Windows egy régebbi verziójához szokott hozzá, a legújabb verzió hatalmas változást jelenthet az Ön számára. A tanulási görbe meredek lehet, és nem árt, ha olyan laptopot választ, amely egy régebbi generációs szoftverrel rendelkezik.

Ha a szükséges képernyőméret (és a külső könyvtárak szükségessége) nélkül szeretné megszerezni egy Javascript képnézegető funkcionalitását, vegye fontolóra a Shutter Reloaded-et. A nagyméretű képeket átméretezi kisebb ablakokra, sokféle színt testre szabhat, és könnyen kompatibilis a főbb webböngészőkkel. Fontolja meg a letöltését a laptopjára.

Vásárlás előtt tájékozódjon arról, hogy az egyes laptopokon milyen portok állnak rendelkezésre. Ha szeretne egeret csatlakoztatni, mobiltelefont tölteni, iPodot csatlakoztatni, nyomtatót csatlakoztatni és így tovább, több USB-portra van szükség. Döntse el, hány portra van szüksége, mielőtt megvásárolja a következő laptopját.

Minden alkalommal, amikor egy új laptopmodell jelenik meg, egy régebbi modell árát csökkentik, hogy kiürítsék a készletet. Ha a következő alkalommal, amikor új laptopra van szüksége, a költségvetés tudatában van, keresse a korábbi modellt a legújabb helyett. Lehet, hogy az árat leszámítva nem sok különbség lesz.

Bár mindannyian tudjuk, hogy a laptopok tudnak wifire csatlakozni, nem mindannyiunk otthonában van wifi. Ha nincs, akkor meg kell fontolnia, hogyan fogja a laptopját a hálózathoz csatlakoztatni, amikor otthon van. Választhat, hogy Ethernet-porttal rendelkező laptopot vagy wifi-routert vásárol.

Ha a laptop nem tartja jól a töltést, akkor ki lehet cserélni az akkumulátort. Ez sokkal olcsóbb, mint az egész számítógép cseréje. Valójában alacsony árú akkumulátorokat találhat, ha néhány nagyobb internetes piacon vásárol, ahelyett, hogy magának a számítógépgyártónak a weboldalán vásárolna.

Összefoglalva, az a tény, hogy a laptopokat bárhová magunkkal vihetjük, az egyik oka annak, hogy ezek az eszközök miért olyan népszerűek. Mivel azonban egyetlen laptop sem egyforma, elengedhetetlen, hogy tudja, mit kell keresnie egy laptopban, ha azt szeretné, hogy az megfeleljen az igényeinek. Használja a fenti tanácsokat, hogy segítsenek a keresésben.

dinamika , vákuumozó, vákuumkamra, sous vide zacskó, vákuum fólia tekercs, vakum csomagolo, marinálás folyamata, vákuumzacskó

 

1. dinamika

2. vákuumozó

3. vákuumkamra

4. sous vide zacskó

5. vákuum fólia tekercs

6. vakum csomagolo

7. marinálás folyamata

8. vákuumzacskó

 

dinamika , vákuumozó, vákuumkamra, sous vide zacskó, vákuum fólia tekercs, vakum csomagolo, marinálás folyamata, vákuumzacskó