Egyszerű tippek, hogy segítsen sikeressé válni a videó marketinggel

Egyszerű tippek, hogy segítsen sikeressé válni a videó marketinggel

 

A vállalkozások közötti verseny kemény lehet, még online is. Minden trükköt be kell vetnie, beleértve a videomarketinget is, hogy ügyfeleket vonzzon és tartson meg. Ez a cikk segítséget nyújthat Önnek a videók készítésében, így képes lesz reklámozni vállalkozását.

Ha úgy dönt, hogy a YouTube-ot használja videóinak megosztására, használja ki az ezen az oldalon elérhető szerkesztési funkciókat. Például megjegyzéseket helyezhet el a videón. Ezek tökéletesen alkalmasak extra információk, kuponkódok vagy akár linkek elhelyezésére.

Próbálja meg beküldeni videóit különböző videós weboldalakra. A YouTube nagyon népszerű, és érdemes használni, de ne feledje, hogy több videohoszting oldal is létezik. Az olyan oldalak némi változatosságot nyújthatnak a kampányához. Saját weboldalához is hozzáadhat videókat, de ne vigye túlzásba, mivel ez befolyásolhatja az oldal betöltési idejét.

Ne várja el az ügyfelektől, hogy 20 percnél hosszabb videót nézzenek meg. Ha termékbemutatót tart, akkor legfeljebb körülbelül húsz perc hosszúságú videót használhat, hogy bemutassa az összes csínját-bínját. Ha csak a nevét szeretné megismertetni, vagy egy ajánlatot szeretne adni, ne legyen hosszabb 10 percnél.

Tegyen meg mindent, hogy olyan videót készítsen, amely professzionális képet közvetít. Ez azt jelenti, hogy kerülje az olyan programokban elérhető effektek használatát, mint a Windows Movie Maker és más alapszoftverek. Tartsa egyszerűnek a szerkesztést, egyszerűen vágjon vagy oldjon fel fekete képernyőre ahelyett, hogy szabványos szerkesztési effekteket használna.

Állítson össze néhány kreditpontot a videóihoz. Adjon címet a videóinak, sorolja fel a videókban szereplő vagy Önnek segítő személyek nevét, és természetesen adjon meg néhány adatot a videókban szereplő termékekről. Feltétlenül adjon egy linket a fő webhelyére, és bátorítsa a nézőket, hogy további információkért látogassanak el oda.

A videomarketingben tudassa a nézővel, hogy miért éppen azt a terméket vagy szolgáltatást kínálja, amit kínál. Könnyen láthatják, hogy mit kínál, de tudassa velük, hogy mi az oka annak. A nyílt, hiteles és őszinte kommunikáció bizalmat kelt, ami új közönséget vonz, és megtartja a korábbi vásárlókat.

Tartsa a tartalmát érdekesen. Amikor videókat készít, tegye azokat a lehető legérdekesebbé és legmeggyőzőbbé. Az olyan videohoszting oldalak, mint a YouTube használata növelheti a forgalmat, de ha unalmas videót készít a vállalkozásáról, az nem. Az emberek szórakozásért mennek az internetre, nem pedig eladásra. Nincs jobb módja a forgalom garantálásának, mint az érdekes és szórakoztató videók.

Attól függően, hogy mit árul, lehet, hogy nem is kell videót forgatnia. Ha azt reméli, hogy az embereket egy számítógépes szoftvertermék megvásárlására, vagy egy online weboldal vagy szolgáltatás használatára szeretné rávenni, a képernyőfelvételek készítése jobb megoldás lehet. Csak készítsen egy videót arról, hogy mit kínál és mit csinál, miközben elmeséli, hogy miért kell nekik.

Legyen természetes! Minél hamisabbnak vagy mesterkéltnek tűnik; annál kevésbé valószínű, hogy a nézők végignézik az egész videót. Ha nem tud úgy felolvasni egy forgatókönyvet, hogy ne tűnjön idiótának, akkor ne tegye. Maradjon annál, aki, és képviselje magát és a cégét, és a videó remekül fog sikerülni.

Ha valaki kérdést tesz fel a videóidhoz fűzött megjegyzésekben, fontolja meg, hogy egy másik videóban válaszoljon rá. Ha jól átgondolja, és kitalál egy humoros választ, amely a keresett információt egy szórakoztató videóval együtt nyújtja nekik, ha mások is szívesen megnéznék, annál jobb!

A videomarketing többféleképpen is hasznára válhat vállalkozásának. Számtalan lehetőség van arra, hogy elérje és kapcsolatot építsen ki legjobb ügyfeleivel, szélesítse hatókörét, és népszerűsítse magát és márkáját. Készítsen egy bolondbiztos tervet, és kezdje el most kihasználni a videomarketing erejét. Rövid időn belül látni fogja a pozitív hatásokat!

grafikus toll, grafikus filctoll, kalligráfia készlet, kalligrafikus készlet, kalligrafikus filckészlet, kalligrafikus filctoll, kalligrafikus toll

 

1. grafikus toll

2. grafikus filctoll

3. kalligráfia készlet

4. kalligrafikus készlet

5. kalligrafikus filckészlet

6. kalligrafikus filctoll

7. kalligrafikus toll

 

grafikus toll, grafikus filctoll, kalligráfia készlet, kalligrafikus készlet, kalligrafikus filckészlet, kalligrafikus filctoll, kalligrafikus toll