Egyszerű titkok a Wordpressről, amit tudnod kell

Egyszerű titkok a Wordpressről, amit tudnod kell

 

Szeretnél egy blogot vagy sikeres weboldalt üzemeltetni, de nem vagy biztos benne, hogy tudod hogyan? A WordPress a válasz a számodra. Ez az alkalmazás elveszi a honlap vagy blog létrehozásának megtanulásával járó nehézségeket, és nem kell megtanulnod a kódolást. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Győződj meg róla, hogy wordpress webhelyed a lehető leggyorsabban töltődik be látogatóid számára. Ez létfontosságú, mivel egy olyan webhely, amely összeomlik vagy túl sokáig tart, elriasztja a felhasználókat a látogatástól. Egy gyors webhely jó hangulatba hozza a felhasználóidat, amikor naponta ellátogatnak oda.

Médiát egyszerűen beillesztheted a bejegyzéseidbe, ha beilleszted az URL-t, ahol szeretnéd, hogy a média megjelenjen. Például beilleszthetsz egy YouTube videót egyszerűen úgy, hogy az URL-t beilleszted a szövegbe, ahol szeretnéd, hogy a videó lejátszódjon. Ügyelj arra, hogy az URL ne kéküljön el - ha ez történik, jelöld ki, és kattints a link feloldása gombra.

Ha van egy témád a WordPress webhelyedhez, az sokkal professzionálisabbá teheti azt. Rengeteg olyan weboldal van, ahonnan ingyenesen letölthetsz témákat. Nagyon fontos azonban, hogy megbízható forrásból tölts le témákat. Ellenkező esetben elavult vagy rosszindulatú kódokat telepíthetsz.

Ha azt szeretnéd, hogy egy bejegyzés az oldal tetején maradjon, már nem kell messze a jövőben beállítanod a dátumát. Ehelyett menj a bejegyzéshez, és kattints a Szerkesztés gombra a Láthatóság alatt. Válaszd ki azt az opciót, amely lehetővé teszi, hogy a bejegyzés ragadós legyen, és élvezd!
Amikor az emberek a keresőmotorok segítségével keresik meg az oldalaidat, általában ezeket az elemeket látják először. Ezért kulcsfontosságúak az oldalad számára. Fontold meg a Scribe, a SEO szoftver használatát a WordPress által létrehozott webhelyeden, hogy további kontrollt biztosítson számodra ezek felett. Lehetővé teszi, hogy szerkeszthesd az oldalaid ezen részeit, hogy még nagyobb forgalmat érj el.

Fontold meg egy jelszókezelő használatát. Fontos, hogy biztonságos jelszót válassz a blogodhoz.. Fontos, hogy a jelszavadat nehéz legyen kitalálni, és rendszeresen változtasd. Sajnos egy nehezen feltörhető jelszót ugyanolyan nehéz lehet megjegyezni. A jelszómenedzserek segítségével véletlenszerűen generálhatod és nyomon követheted a jelszavaidat.

Ellenőrizd, hogy a WordPress legfrissebb verzióját használod a webhelyeden. A frissítésekben biztonsági javítások vannak, amelyek kiküszöbölik a sebezhetőségeket. A hackerek a WordPress régebbi verzióit keresik, hogy biztonsági rést találjanak. A webhelyed biztonságának megőrzése érdekében használd a WordPress legújabb verzióját.

Optimalizáld a fényképek méretét, mielőtt feltöltöd őket a WordPress médiatárába. A fényképek mérete nem lehet több 10-15 kilobájtnál. Egy weboldalon nincs helye több megabájt méretű fotónak. Lelassítja a webhelyedet, ami miatt néhány látogató egyszerűen máshol fog böngészni. Szánj rá néhány percet, hogy lekicsinyítsd a fényképet.

A WordPress webhelyének legtöbb látogatója rendelkezik valamilyen közösségi média-fiókkal, legyen az a Facebook vagy a Twitter. Ha meglátnak valamit, és meg akarják osztani a fiókjukon, akkor ezt a folyamatot a lehető legkönnyebbé akarod tenni. Ezért tölts le egy olyan bővítményt, amely lehetővé teszi a közösségi megosztást.

A WordPress-t nagyvállalatok és magánszemélyek is használják weboldalak készítésére. A funkciók gazdag tárháza nagyon felhasználóbaráttá teszi ezt az eszközt a kezdők számára, ugyanakkor elég erős a profik számára, akik fejlettebb funkciókat szeretnének egy robusztus weboldal létrehozásához. A Wordpress-szel nagyjából bármit megtehetsz, amit csak akarsz, ezért folyamatosan képezd magad, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle.

házassági évforduló, pompom, esküvői torta, türkiz, mosdókagyló, bútor

 

1. házassági évforduló

2. pompom

3. esküvői torta

4. türkiz

5. mosdókagyló

6. bútor

 

házassági évforduló, pompom, esküvői torta, türkiz, mosdókagyló, bútor