Tippeket keres a videomarketinghez? Nézze meg ezeket az ötleteket!

Tippeket keres a videomarketinghez? Nézze meg ezeket az ötleteket!

 

Ha azt szeretné, hogy vállalkozása a leghatékonyabb módon marketingeljen, új technikákat kell kipróbálnia, hogy a versenytársak előtt maradjon. Ennek egyik okos és hatékony módja a videó használata a marketingtevékenységében. A videó egy személyes módja lehet annak, hogy megszólítsa ügyfeleit. Íme néhány nagyszerű javaslat a videók maximális kihasználásához.

Bátorítsa nézőit, hogy kommentálják a videóját, és osszák meg barátaikkal. Minél több zajt generál a videója, még akkor is, ha az negatív irányba tolódik, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása segít abban, hogy az Ön erőfeszítése nélkül is eljuttassa üzenetét másokhoz, és az emberek nagyobb valószínűséggel néznek meg valamit, amit egy barátjuk küldött.

Ha videókat használ vállalkozásának reklámozására, mindenképpen adjon hozzá egy linket a weboldalára. Ha valaki megnézi a videót, és érdeklődik a cége iránt, további információ csak egy kattintásra lesz tőle. Ezeket a linkeket vagy a videó leírásában, vagy a videóhoz hozzáadott lebegő feliratban adhatja meg. Bárhogyan is csinálja, ügyeljen arra, hogy a link könnyen látható és mindig naprakész legyen.

Kezdje az akció közepén. Ne kezdje azzal, hogy "Helló, én vagyok az a bizonyos...", különben azonnal elveszíti a nézőt. Ha azt tervezi, hogy futni fog a kutyákkal, kezdje a videót futás közben! Ha a nézőnek egy második felvételt kell csinálnia, nem fog továbblépni a következő videóra.

Ne feledje, hogy a videomarketing milyen erővel bír más közösségi médiaformákkal szemben. A Twitter, a Facebook és a blogok mind szöveges médiumok. Csak a videós tartalmakon keresztül jöhetnek át az érzelmei, és az energiája. Azt mondják, hogy a kommunikáció nagy része a testbeszéd, és a személyes találkozó híján a videó a következő legjobb megoldás.

Készítsen elgondolkodtató videókat. Bármiről is szóljon a videó, próbálja meg elérni, hogy a nézők kommunikáljanak önnel a tartalomról. Ezt könnyen megteheti, ha engedélyezi a videókhoz való hozzászólást. Megpróbálhatja kérni a visszajelzésüket valamivel kapcsolatban, amiről beszélt, vagy a videóit olyan kérdésekkel zárhatja, amelyekre szeretné, ha válaszolnának a kapcsolódó témákkal kapcsolatban.

Mindig jelenítse meg weboldalának URL-címét a videójában. A legtöbb videoszerkesztő szoftvercsomag tartalmazza a lehetőséget, hogy egy szövegdobozt helyezzen el a videójában. Ez a tökéletes módja annak, hogy bárki, aki megnézi a videóját, tudja, hol tudhat meg többet, még akkor is, ha végül nem a saját webhelyén látja a videóját.

Legyen alapjáték a videomarketing promóciójához. Azt gondolni, hogy a következő vírusvideóval aranyat fog találni, olyan, mintha lottószelvényeket használna nyugdíjbiztosításként. Jól működik azoknál, akik nyernek, de a legtöbben veszítenek, és nagyot veszítenek. Termeljen folyamatosan tartalmat, és minden egyes videót határozottan értékesítsen.

Amikor videomarketinget használ a termék vagy vállalkozás népszerűsítésére, fontos, hogy jó címet adjon. A cím segíteni fog abban, hogy a keresőmotorok találataiból a webhelyére irányítsa a forgalmat. Tartsa relevánsnak ahhoz, hogy pontosan mit is népszerűsít, hogy biztosítsa a megfelelő forgalmat az oldalára.

A videomarketing alkalmazásakor tartsa szem előtt, hogy a tartalom a kulcs. Ha valótlan vagy a nézők félrevezetésére szolgáló tartalmat használ, az káros lehet vállalkozására nézve. Mindig ügyeljen arra, hogy videói pontosak és informatívak legyenek. Ha jó információforrást biztosít, az emberek visszatérnek majd.

A videó hatékony módja lehet annak, hogy biztosítsa, hogy legyőzi a versenytársait. Használja az itt található tippeket, hogy segítsenek Önnek jó videókat készíteni és több ügyfelet vonzani. Ha elkezdi használni a videót, észre fogja venni, hogy mennyire hatékony, és nagyobb nyereséget fog látni.

office depot, office depot, office depot, office depot, office depot

 

1. office depot

2. office depot

3. office depot

4. office depot

5. office depot

office depot, office depot, office depot, office depot, office depot