Úgy érzi, mintha új otthont szerezne otthoni javítással

Úgy érzi, mintha új otthont szerezne otthoni javítással

Annyi szörnyű történetet hallott a lakásfelújítási projektekről, hogy nem szívesen vállalja saját felújítási projektjeit? Sok embernek végül is van egy rémtörténete, amelyet el kell mesélnie fejlesztéseiről, de ez visszavezethető a fejlesztésekkel kapcsolatos általános ismeretek hiányára. Ez a cikk remek otthoni javítási tanácsokat tartalmaz, amelyek segítségével elkerülheti a hibákat.

Az otthon egyik legjobb, legegyszerűbb és legolcsóbb módja a festék. Legyen szó kívülről vagy belülről, mindkét terület újnak és átalakultnak tűnik. Válasszon semleges árnyalatokat és élénkebb színeket. A sima fehér falak otthonát általában bérletnek tekintik, és nem a tulajdonosok foglalják el.

Könnyű és költséghatékony módja otthonának feldobására a belső tér festése. A szükséges festék mennyiségének becsléséhez ki kell számolni a falak négyzetméterét. Egyszerűen szorozza meg a fal hosszát a magasságával. Egy gallon festék körülbelül 350 négyzetmétert fed le. Ne feledje, hogy szükség lehet két réteg festékre, attól függően, hogy milyen színnel fest.

A csöpögő mosogató bármely otthonban bosszantó lehet. Nem csak vizet pazarol, hanem pénzt is fizet a vízszámlájára. Ha a kifolyóból egy mosogató csöpög, akkor a csapok központi patronját ki kell cserélni. Ha oszlopcsapja van, akkor cserélnie kell az alátétet. A gyors vizsgálat segít meghatározni a cselekvés menetét.

Ha kicsi, szűk konyhája van, mindenképpen világos színű szekrényt válasszon. Ha sötét szekrénnyel jár, akkor a konyhája még kisebbnek tűnik. A világos szín kiválasztása fokozhatja a térérzetet, és melegebbé teheti a konyháját.

Az otthona külseje is kiváló helyet kínál egy lakásfelújítási projekt számára. Az úttest festése gyönyörű kapcsolatot kölcsönöz lakhelye elejének. Nézze meg, hogy szükség van-e repedések pótlására vagy újbóli kátrányozására az úttesten. Előfordulhat, hogy a fejlesztések végrehajtása során az otthon homlokzata elfelejthető, de ezek a projektek valóban sokat hozzáadhatnak ingatlanja esztétikai értékéhez.
Ha épp most vásárolta meg otthonát, vagy felújítja, akkor tudja, hogy a tapétaszegélyek bosszantó elemek lehetnek. Ha van ideje, és nem akar sok pénzt fektetni annak eltávolításába, akkor könnyen eltávolíthatja a következő lépésekkel: 1. Szerezzen be egy kis spray-lombikot és töltse fel vízzel. 2. Fogjon egy törölközőt a következő lépéshez. Ismételten szórja be a tapéta szegélyét, amíg az alaposan nedves nem lesz. A víz aktiválja a ragasztót a hátoldalán, és nyálkássá teszi, ami viszont megkönnyíti az eltávolítását. 3. Egyszerűen körkörösen dörzsölje át rajta a törülközőt, és elkezd hámozni a tapétáról.

Ha szabadságot akarsz hozni a házaddal kapcsolatban, vidékre kell költöznöd. Ott a tulajdonságok sokkal nagyobbak, és a legtöbb esetben nincsenek olyan szabályok vagy előírások, amelyek megmondanák, hogyan kell díszíteni otthonát vagy kertjét. Ez áldás lehet azok számára, akik elég kreatívak ahhoz, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzenek vagyonuknak.

Maximalizálja a konyhaszekrény tárolóhelyét. Használjon forgótányért a szekrényben kisebb tárgyak, például fűszeres üvegek számára. Nagyobb szekrényeknél használjon polcosztókat a tárhely megduplázásához. Halmozzon egymásra elemeket, például konzerv vagy dobozos élelmiszereket. Telepítse a padlótól a mennyezetig érő kamrákat. A legfontosabb tipp? Szabaduljon meg mindentől, amire nincs szüksége vagy amelyet használ, például régi készülékekről vagy edényekről. Minden olyan ételt, amelyet nem kíván megenni, különösen a konzerveket, felajánlhatja a helyi élelmiszerbanknak.

Amint azt az útmutató elején már korábban említettük, a projekt megkezdése előtt számos otthoni javítási katasztrófa megelőzhető volt kutatással. Most, hogy felvértezi ezt a tanácsot, felveheti ezeket az eszközöket, és elkezdheti magabiztosan javítani otthonát.

whisky, gin, programok, gasztró, kultúra

 

1. whisky

2. gin

3. programok

4. gasztró

5. kultúra

whisky, gin, programok, gasztró, kultúra