Zseniális tippek, amelyeket tudnia kell a videomarketingről

Zseniális tippek, amelyeket tudnia kell a videomarketingről

A videomarketing az egyik legjobb módszer a vállalkozásod marketingjére. Megfelelő megvalósítás esetén a videomarketing biztos út az eladások és a nyereség növeléséhez. A videomarketing működéséhez azonban intelligens módon kell megfelelően végrehajtani. Ez a cikk tartalmazza az összes információt, amelyet tudnia kell a videomarketing sikere érdekében.

Ügyeljen arra, hogy kapcsolatot építsen ki a közönségével. A megjegyzések szakaszon keresztül léphet kapcsolatba a nézőkkel. Kérje meg véleményüket, és kérje meg őket, hogy tegyenek javaslataikat. Az emberek szeretik tudni, hogy a véleményük valóban számít, és hogy te valóban hallgatsz, mert így valóságosabbá teszel őket számukra.

Ne hanyagolja el a videó hangját. Be kell fektetnie egy minőségi mikrofonba, ha saját magát akarja rögzíteni. Ha beszélgetni szeretne, miközben bemutatja a termékét a szabadban, szerezzen hajtóka mikrofont. Ne habozzon használni egy halk zenét, ha némi csend van a videójában.

Videód tartalma király. Ha nem szórakoztató nézni és nagyszerű információkat nyújtani, miért nézné meg bárki? Le kell ülnie, és idejének nagy részét arra kell fordítania, hogy olyan tartalommal álljon elő, amelyet az emberek valóban meg akarnak találni és megnéznek, hogy a videó népszerűvé váljon.

Kezdje az akció közepén. Ne azzal kezdd, hogy "Helló, ilyen-olyan vagyok", különben azonnal elveszíti a nézőt. Ha azt tervezi, hogy együtt fut a bikákkal, indítsa el a videót futás közben! Ha a nézőt egy második felvételre készteti, akkor nem lép tovább a következő videóra.

A megjegyzések engedélyezésével lépjen kapcsolatba nézőivel a YouTube-on. Rendszeresen át kell néznie észrevételeit, válaszolnia kell a kérdésekre, vagy egyszerűen meg kell köszönnie a felhasználók visszajelzését. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók jól érezzék véleményüket. Figyelnie kell minden olyan videóra, amelyet válaszként tettek közzé, és esetleg fel kell tüntetnie, ha releváns a témája szempontjából.

A termékismertetők segítik a látogatókat a különböző termékek megismerésében. Ez a típusú videó a legkevésbé használt videomarketing eszköz. Ne csak a termékeire koncentráljon, hanem a termékeit kiegészítő termékekkel kapcsolatos véleményeket is tartalmazzon. Például, ha vállalkozása samponra szakosodott, végezzen több termékleírást a hajformázó termékekről.

Ne feledje, hogy milyen hosszú a videó. Az internetet kereső felhasználók általában sietnek. Nem akarnak egy-két perces videót megnézni. Valójában a kutatások kimutatták, hogy egy 30 másodpercnél rövidebb videó feltöltése a siker egyik kulcsa.

Ne felejtsd el a SEO-t, amikor videódat készíted! Tartalmazzon kulcsszavakat és kifejezéseket a címben és a videóban. Akár a webhelye kulcsszavait is használhatja a YouTube-on használt néven, hogy tovább javítsa SEO-ját. Hozzon létre egy video-webhelytérképet is a webhelyéhez, amelyet a Google feltérképezhet.

Használjon videomarketinget, hogy minél több követőt szerezzen. Ez úgy érhető el, hogy felajánl valamit, mint például egy e-könyvet vagy egy esszét, mindenki számára, aki megosztja a videót egy másik személlyel, és aki feliratkozik a hírlevelére. Az e-könyvek és cikkek nagyon költséghatékony módon irányítják a webhely forgalmát.

Amint arról a kezdő bekezdésben korábban szó esett, a videomarketing abszolút fantasztikus módszer az eladások és a profit növelésére. Vállalkozás tulajdonosaként hibát követ el, ha elhanyagolja ennek a beváltan bevált marketing technikának a felhasználását. Ha mindent alkalmaz, amit ebből a cikkből megtanultál, akkor nagy pénzt kereshetsz!