Autóvásárlásnak nem kell nehéznek lennie

Autóvásárlásnak nem kell nehéznek lennie

 

Úgy érzi, hogy rövidzárlatú van használt vagy új autók vásárlásakor? A kereskedők, valamint a magánkereskedők a lehető legtöbb pénzt akarják megszerezni autójukhoz. Ez az oka annak, hogy ne gondolja, hogy az autókereskedő a barátod. Olvassa el tovább és tanuljon meg néhány nagyszerű tippet és tanácsot az autóvásárlási élmény sokkal kellemesebbé tétele érdekében.

Soha ne hagyja autóját egy márkanév alatt egy éjszaka. Számos márkakereskedés lehetőséget kínál Önnek arra, hogy otthonát vigye magával az autóval, hogy hosszabb ideig próbáljon vezetni. Noha ez minden bizonnyal vonzó, ez lényegében azt jelenti, hogy lehetőséget kapnak számukra, hogy túszul tartsák a saját autódat. Ez megnehezíti a rossz üzlettől való távolodást, és ez nem az Ön előnye.

Ha tárgyalóasztalnál ül, szánjon időt az autó árának megbeszélésére, mielőtt elmondja a kereskedelmét. Ezzel elősegítheti a legjobb ár elérését mindkét járműnél. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan tegyék, csak akkor szabad megvitatni a kereskedelmet, amíg az új jármű árán meg nem állapodtak.

Csak akkor említse meg a kereskedelmet, az ösztönzőket vagy az előlegeket, amíg már vállalja az árra vonatkozó kötelezettségvállalást a választott autójára. Le kell vonnia ezeket az ajánlatot. Ez biztosítja a legjobb ajánlat elérését.

Ha egy autó ára nem tárgyalható, akkor nézd meg, lehet-e tárgyalni más feltételekkel is. Egyes márkakereskedések megállapodnak abban, hogy több hónapos ingyenes benzint vagy egy év ingyenes olajcserét biztosítanak. Soha nem fáj, hogy megkérdezze, vajon egy eladó képes édesíteni az üzletet.

Ismerje meg a finanszírozási irodát. A legtöbb márkakereskedés pénzének nagy részét a finanszírozási irodában keresi. A kamatlábat, a meghosszabbított garanciákat és egyéb kiegészítőket prémium áron adják el, amint ott vagy. Megérti ezt, és óvatosan válassza ki ezen lehetőségek egyikét. A legtöbb nem szükséges az átlagos autótulajdonos számára.

Mielőtt megvásárolná, ellenőrizze, hogy menne egy autó javítása. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy tiszta képet kapjon arról, hogy milyen költségeket kell fizetnie a javításokért. És nem csak akkor, ha garancia alatt áll. Mi történik, ha teljes díjat kell fizetnie a gyújtótekercsért? A különböző autók eltérő összegeket fizetnek, tehát derítse ki.

Ha tanúsított, előzetes tulajdonban lévő járművet vásárol, és jótállással jár, feltétlenül olvassa el a finom nyomatot. Ezekre a járművekre vonatkozó legtöbb jótállás csak az erőátvitelre vonatkozik, és nem vonatkozik másra. Vannak olyan esetek is, amikor a garancia nem átruházható, ami érvényteleníti az Ön esetét.

Ellenőrizze a kereskedő ösztönzőit. Érdemes lehet felhívni néhány különféle márkakereskedést, hogy megtudja, melyik promóciókat; futnak, ami hasznot hozhat neked. Csináld ezt, mielőtt elmennél egy millió különböző helyre. Csak használja a telefont, és kérdezze meg személyesen, és így többet takaríthat meg autójában.

Ne rendezzen azzal, amit előtted kötöttek. Ez nem jó neked. Ehelyett maganak kell tárgyalnia az ügyről. Végül is a lehető legjobb ajánlatot keresi. Ezért használja a már bemutatott stratégiákat a munka megfelelő elvégzéséhez.