Hogyan valósítsa meg a dizájnt otthonában

Hogyan valósítsa meg a dizájnt otthonában

 

A belsőépítészet világa egykor a professzionális tervezők területe volt, hosszú évekig tartó képzéssel, és csak azok, akik pénzt égettek, engedhetik meg maguknak, hogy részt vegyenek szolgáltatásaikban. Manapság a belsőépítészet bárki számára nyitva áll. A ravasz DIY rajongók és az újonnan érkezők között bárki díszíthet olyan teret, amelyben büszke lehet.

Amikor azt a színtípust gondolja, amelyet otthonának minden szobájában szeretne használni, akkor össze kell hangolnia otthoni stílusával és az otthoni külső színsémával. Próbálja ki a lehető legjobban, ha a színsémát összehangolja az otthoni összes szobával, és próbáljon mindent úgy kinézni, mintha együtt áramlik.

A szoba színpalettajának kiválasztásakor használjon legfeljebb három színt. Díszítéskor kövesse a 60-30-10 szabályt. A szoba 60% -ának domináns színnek, 30% -nak másodlagos színnek és 10% -ának ékezetes színnek kell lennie. Több mint 3 szín miatt a szoba elfoglaltságot mutathat.

Ha van férje, aki szereti ülni és sportot nézni barátaival, fektessen be egy oszmánba. Ezek az eszközök nagyszerűen csökkentik a lábak feszültségét a televíziózás hosszú ideje alatt. Próbáld meg egyeztetni az ottománt a szórakoztatóhelyiségbeli kanapéval, hogy csodálatos megjelenést biztosítson.

Ha a szobájában könyvespolc van, ne aggódjon, hogy azokat teljesen megtölti könyvekkel, és kihasználhatja a könyvespolc helyét. Helyezzen néhány kedves aprócikk-emléket vagy emléktárgyat a polcokra, hogy személyre szabott fókuszpontot hozzon létre, amely érdeklődik a vendégek számára, és még inkább élvezheti a helyét.

Amikor új étkezőkészletet vásárol, gondoljon ergonómiára. Képzelje el az asztalot az étkezőben elfoglalt minden üléssel, és fontolja meg, mennyi hely van ahhoz, hogy körbejárhassa. Az étkezőjének elegendő helyiséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy elférjen az étkezőkészlet, amikor az üléskapacitása nélkül anélkül, hogy bárki behúzza a helyét.

Mielőtt elkezdené a belsőépítészeti projektet, ellenőrizze a szükséges anyagok árait. Általában, ha vásárol és összehasonlítja az árakat, akkor a vártnál jobb árakat talál. A környéken történő vásárlás időt ad arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ötletei konkrétak és alaposak-e, mielőtt egy nagy projektet megkezdenének.

A szőnyegek jó kiegészítők minden szobában. Meg kell azonban találnia a helyiséghez megfelelő szőnyeget. Ha ezt a szőnyeget nagyobb helyiségbe helyezi, ellenőrizze, hogy az tükrözi-e a hosszát. Éppen ellenkezőleg, az apró szobáknak apró szőnyegeknek kell lenniük, mivel nem akarja, hogy ez a szoba mérete legyen.

Ha van valami mű, amelyet a nappaliba rakhat, akkor jó hely egy nagy hely a nagy kanapé mögött. A festménynek körülbelül a kanapé hosszának kb. 2/3-a kell lennie. Rendben, ha nagyobb vagy kisebb, de ez az arány a legjobb.

Ha lehetséges, érdemes megjegyezni, hogy a házát a keményeivel integrálja. Ha nincs nagyon sok természetes fény otthonában, akkor fontolja meg egy kültéri nappali felállítását közvetlenül a hátsó ajtó előtt, hogy a ház másik szobájának hatása legyen. Ez különösen akkor hasznos, ha szórakoztatják a vendégeket.

A belsőépítészet világának megnyitása megnyitja a lehetőségek világát az otthonban. A víziók kialakulhatnak, virágozhatnak és valami csodálatossá válhatnak. A fentebb felkínált tanácsokkal és tippekkel bárki megkezdheti a tervezési projektek kezelését a saját otthonában, és elkezdheti a wow terek létrehozását.